Grænsekontrol…

Besynderligt som der jamres over, at det nu er meget svært at komme frem og tilbage mellem Danmark og Sverige, fordi svenskerne har oprette grænsekontrol. Samtidigt opretter vi så også kontrol mod Tyskland, og det jamres der så over dernede.

Det undrer mig at man ikke går sammen de nordiske lande, og laver en fælles grænsekontrol nede ved den dansk – tyske grænse. Der skulle så stå danske, norske, finske og svenske betjente, og så kunne de eventuelle flygtninge der måtte komme, stille sig i den kø hvor de nu ønsker at søge asyl. På den måde havner de ikke alle i Danmark.

Så var problemet løst med kontrollen mellem dk og se, og de andre nordiske lande, de ville ikke længere være nødvendige. For den eneste grund til at Sverige har oprettet kontrol, er fordi vi hidtil bare har ladet folk strømme igennem landet.

Men hvad så med Tysklandsgrænsen?

Jo, men da det synes at være Tyskland som er skyld i den store flygtningestrøm til eu, så er der kun en ting at sige,- man får som man åbner grænserne.